DMCA

Digital Millennium Copyright Act Politik

Velkommen til (“Sitet”). Vi respekterer andres intellektuelle ejendomsrettigheder, ligesom vi forventer, at andre respekterer vores rettigheder. I henhold til Digital Millennium Copyright Act, Title 17, United States Code, Section 512(c), kan en copyright-ejer eller deres agent indsende en meddelelse om fjernelse til os via vores DMCA-agent, der er anført nedenfor. Som internettjenesteudbyder er vi berettiget til at kræve immunitet fra nævnte krænkelseskrav i henhold til “safe harbor”-bestemmelserne i DMCA. For at indgive et krav om krænkelse i god tro til os, skal du indsende en meddelelse til os, der angiver følgende oplysninger:

Meddelelse om krænkelse – krav

 1. En fysisk eller elektronisk signatur fra ejeren af ​​ophavsretten (eller en person, der er autoriseret til at handle på vegne af ejeren);
 2. Identifikation af det ophavsretligt beskyttede værk, der hævdes at være blevet krænket;
 3. Identifikation af det krænkende materiale, der skal fjernes, og oplysninger, der er rimeligt tilstrækkelige til at tillade tjenesteudbyderen at finde materialet. [Indsend venligst URL’en på den pågældende side for at hjælpe os med at identificere det påståede krænkende arbejde];
 4. Oplysninger, der med rimelighed er tilstrækkelige til at tillade tjenesteudbyderen at kontakte den klagende part, herunder dit navn, fysiske adresse, e-mailadresse, telefonnummer og faxnummer;
 5. En erklæring om, at den klagende part har en god tro overbevisning om, at brugen af ​​materialet er uautoriseret af copyright-agenten; og
 6. En erklæring om, at oplysningerne i meddelelsen er nøjagtige, og at den klagende part er bemyndiget til at handle på vegne af copyright-indehaveren under straf for mened.

Afsnit 17 USC §512(f) giver civile skadesstraffe, herunder omkostninger og advokatsalærer, mod enhver person, der bevidst og væsentligt giver en urigtig fremstilling af visse oplysninger i en meddelelse om krænkelse i henhold til 17 USC §512(c)(3).

Send alle meddelelser om fjernelse via vores kontaktside. Send venligst via e-mail for hurtig opmærksomhed.

Bemærk venligst, at vi muligvis deler identiteten og oplysningerne i ethvert krav om krænkelse af ophavsret, vi modtager med den påståede krænker. Når du indgiver et krav, forstår du at acceptere og acceptere, at din identitet og krav kan meddeles den påståede krænker.

Indsigelse – Restaurering af materiale

Hvis du har modtaget en meddelelse om, at materiale bliver fjernet på grund af et krav om krænkelse af ophavsretten, kan du give os en indsigelse i et forsøg på at få det pågældende materiale gendannet til webstedet. Denne meddelelse skal gives skriftligt til vores DMCA-agent og skal i det væsentlige indeholde følgende elementer i henhold til 17 USC Section 512(g)(3):

 1. Din fysiske eller elektroniske signatur.
 2. En beskrivelse af det materiale, der er taget ned, og den oprindelige placering af materialet, før det blev taget ned.
 3. En erklæring under straf for mened om, at du i god tro mener, at materialet er blevet fjernet eller deaktiveret som følge af fejl eller forkert identifikation af materialet, der skal fjernes eller deaktiveres.
 4. Dit navn, adresse og telefonnummer og en erklæring om, at du accepterer jurisdiktionen for den føderale distriktsdomstol for det retsdistrikt, hvor adressen er placeret (eller hvis du er uden for USA, som du giver samtykke til jurisdiktion for enhver retskreds, hvor tjenesteudbyderen kan findes), og at du vil acceptere forkyndelse fra den person eller virksomhed, der har givet den oprindelige krænkelsesmeddelelse.
 5. Send din indsigelse via vores kontaktside. E-mail kan varmt anbefales.

Politik for gentagen krænkelse

Vi tager krænkelse af ophavsretten meget alvorligt. I henhold til politikken for gentagne krænkelser i Digital Millennium Copyright Act, opretholder vi en liste over DMCA-meddelelser fra ophavsretsindehavere og gør en god tro indsats for at identificere eventuelle gentagne krænkere. De, der overtræder vores interne politik for gentagne overtrædelser, vil få deres konti lukket.

Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af denne side og dens politik for håndtering af DMCA-krav til enhver tid uanset årsag. Du opfordres til at vende tilbage for at gennemgå denne politik ofte for eventuelle ændringer.