Hvordan Amy og Tammys vægttabsrejser sammenlignes

1000-pund Sisters-stjernerne Amy og Tammy begyndte deres vægttabsrejse sammen. Deres oplevelser var dog langt fra ens.

OP 1000 lb søstre, Amy Slaton Halterman og Tammy Slaton har haft meget forskellige kostoplevelser, og det er tid til at sammenligne deres vægttabsrejser. Hver af dem har haft deres del af kampe og triumfer undervejs. Selvom de begyndte at forsøge at tabe sig på samme tid, er deres resultater ikke de samme.

Da showet blev sendt første gang i januar 2020, vejede Amy og Tammy tilsammen 1.000 pund. Ved starten af ​​showet vejede Amy 406 pund. og Tammy vejede 605 lbs. De indså, at de var nødt til at foretage en forandring, da deres helbred begyndte at blive dårligere. Søstrene besluttede sig derefter for at begive sig ud på en slankerejse sammen. Selvom de havde forskellige grunde til at starte processen, ønskede de at gennemføre den sammen.

DAGENS VIDEOSKÆRM

Relateret: 1000-pund søstre: Hvorfor Amy og Tammy Slaton måske ikke kommer over deres problemer

Før de blev berømte på det populære TLC-program, havde de deres egen YouTube-kanal. De tiltrak hurtigt opmærksomhed og et væld af følgere og var kendt for deres morsomme og genkendelige indhold. Deres forhold har bestemt været fyldt med op- og nedture, men i sidste ende er de der altid for hinanden. Nu er det tid til at spore de respektive vægttabsresultater og sammenligne dem.

Amy Halterman


Amy Slaton Halterman i 1000 lb Sisters

Det 1000 lbs. Søstre stjernen Amy tabte sig meget, da hun begyndte på sin kost- og fitnessrejse. Hans succes kan tilskrives hans engagement, dedikation og hårde arbejde. Det beviste virkelig, at det har det, der skal til. Hun havde Tammys støtte, da de startede, og hun fik også kærlighed fra sin daværende kæreste, Michael Halterman.


Hendes kommende bryllup og ønsket om at få en baby var Amys største motivationsfaktorer, som holdt hende på sporet. Hun vidste, at hvis hun kunne tabe sig og gennemgå en fedmeoperation, ville hun have en bedre chance for at leve sin drøm om at blive mor. Der var et par tilbageslag undervejs, men generelt forblev hun forpligtet til sit mål og var i stand til at blive opereret. Kort efter operationen afslørede Amy, at hun og Michael ventede deres søn, Gage.

Tammy Slaton


Tammy Slaton i 1000 lb søstre

I løbet af den første sæson diskuterede Tammy Slaton sine forskellige sundhedsproblemer og citerede dem som hendes vigtigste motivation for at tabe sig. Han havde i begyndelsen succes og var på vej mod målet om at gennemgå fedmekirurgi. Tammys trang tog dog hurtigt overhånd, og hun havde svært ved at overholde den anbefalede diæt, som hendes læge ordinerede. Hun blev ofte frustreret og tvang Amy til at købe den junkfood, hun ville have. Tammy har også været igennem nogle tumultariske forhold, der har været til skade for hendes succes.


Relateret: Søstre på 1000 pund: Hvorfor Amy og Tammy Slaton burde forlade showet

Hun fortsatte med at tage på og overgik sin startvægt, da showet blev sendt første gang. Hendes spisevaner kom ud af kontrol, og hun nægtede at tage ansvar for sine fejl. 1000 lb søstre Tammy gik til genoptræning i kort tid og formåede at tabe sig, mens hun var der. Da hun besluttede sig for at tage hjem, gik hun tilbage til sine gamle vaner, og ophævede alle de fremskridt, hun havde gjort.

Amy og Tammy havde så blandede resultater, fordi deres tilgang (og grundene til at ville tabe sig) var anderledes. Mad var trøstende for Tammy, og hun brugte den som en følelsesmæssig krykke, især når hun følte sig frustreret og ensom. Hendes fokus skiftede hurtigt fra at tage vare på sig selv til sit kærlighedsliv. Hun længtes efter at få et lykkeligt og vellykket forhold, men desværre endte hendes kærlighedsforhold i hjertesorg.


Amy havde allerede et lykkeligt og sundt forhold til Michael, så hun havde ikke den distraktion på sin måde. At få et barn var meget vigtigt for Amy, og det håb skubbede hende igennem hårde tider. TLC bekræftede ikke hvornår 1000 lb søstre de vil vende tilbage, men forhåbentlig vil begge have succes, mens de fortsætter deres rejse.

Næste: 1000lb Sisters: Hvorfor fans elsker Amys seneste baby Gage-billeder

ARIEBINIYASHIBAVIEL001

90-dages kæreste: Ariela Weinberg og Biniyam Shibre afslører babys fremtidsplaner


Om forfatteren

Leave a Comment