Vicky White nyhedsopdatering – seneste: Begravelse afholdes for fængselsvagten, da Casey Whites mor taler ud

Relateret video: Overvågningsoptagelser af Alabama-korrektionsbetjent på hotel, før han forsvinder med en indsat

Kapitalmordsmistænkte Casey White vil sandsynligvis blive anklaget for nye anklager efter hans fængselsbrud, ifølge DA, der forfølger hans sag.

I kølvandet på hans 10-dages unddragelse – muliggjort med hjælp fra kriminalbetjent Vicky White, der døde af selvmord under en politijagt – er der kommet flere detaljer frem om, hvordan parret formåede at holde sig under radaren i mere end uge.

Dramatiske politioptagelser fangede det øjeblik, en landsdækkende menneskejagt endte i Indiana tidligere på ugen, efter White, en indsat, der afsoner en 75-årig dom for mordforsøg, blev pågrebet, og hans 56-årige elsker fru Whites lig blev trukket ud af et ødelagt køretøj. Hun døde af, hvad en retsmediciner anså for at være en selvforskyldt skudsår.

Et rystende 911-opkald, der blev frigivet efter styrtet, afslørede, at fru White sagde til hovedmordsmistænkte: “Lad os komme ud og løbe”. Hun så også ud til at give White skylden for at ville blive “på af ****** motel“Øjeblikke før deres styrt.

En efterforskning af prøvelsen er stadig i gang, da politiet står over for stigende spørgsmål om, hvordan flygtningene undgik tilfangetagelse i over en uge.

1652556574

Strømper, sexlegetøj og en samtale med en gammel kending: Vicky Whites dage før jailbreak afsløret

I dagene op til hendes vovede jailbreak af den påståede kæreste Casey White, gennemsøgte Vicky White udvalget i en sexbutik i Alabama, ifølge en medarbejder.

Anna Jackson, en ansat i Florence, Alabama, voksenforretningen Sugar & Spice, sagde, at hun kendte Vicky fra et ophold i fængslet og så rettelsesmedarbejderen i butikken i slutningen af ​​april.

Ms White købte et par sexede strømper og gennemsøgte udvalget af sexlegetøj, Ms Jackson fortalte Daily Mail.

“Jeg kendte Vicky fra da jeg tilbragte fire måneder i Lauderdale County-fængslet for et stykke tid tilbage,” sagde hun.

Vicky White besøgte også en Kohl’s-butik omkring det tidspunkt for at købe herretøj til Casey Post rapporter.

Butiksmedarbejderen sagde, at Vicky White tidligere havde støttet hende, mens hun sad i fængsel og kæmpede med afhængighed.

“Jeg var i aktiv afhængighed dengang, og Vicky var den, der transporterede mig til mine retsmøder og hvad ikke, så vi havde mulighed for at tale med hinanden,” fortalte hun. Postog tilføjede: “En af mine retsmøder havde jeg svært ved at klare og se, hvordan mit liv ville se ud, og Vicky var den, der sagde, ‘Du fik det her’.”

Men på dagen for deres møde sagde fru Jackson, at White virkede forhastet og distraheret.

Josh Marcus14. maj 2022 20:29

1652552826

Vicky Whites begravelse i gang

En begravelse er undervejs for Vicky White, en kriminalbetjent i Alabama, som hjalp den indsatte og elsker Casey White med at undslippe et amtsfængsel, hvilket leder politiet på en 11-dages menneskejagt, hvor fru White døde af selvmord, da politiet lukkede ind, ifølge embedsmænd.

Gudstjenesten finder sted på Center Hill Cemetery i Lexington, Alabama, omkring 24 miles væk fra fængslet, hvor parret foretog deres dramatiske flugt.

Josh Marcus14. maj 2022 19:27

1652549465

SE: Dramatiske politioptagelser viser det øjeblik, Casey White bliver fanget, og Vicky White bliver trukket fra bilpistolen i hånden

Dramatiske politioptagelser er blevet frigivet af det øjeblik, hvor hovedmordsmistænkte Casey Cole White blev fanget og hans fangevogter elsker Vicky WhiteLiget blev trukket ud af deres køretøj med en pistol stadig i hånden.

Evansville Police Department delte tirsdag aften optagelserne, da retsmedicineren fastslog, at den 56-årige kriminalbetjents død var et selvmord, og den 38-årige karriereforbryder blev sendt tilbage til Alabama at blive anklaget.

Chokerende 911-lyd afsløret også at fru White talte i telefonen til en 911-afsender på tidspunktet for styrtet og opfordrede sin kæreste gennem to år “lad os komme ud og løbe” øjeblikke før hun tilsyneladende skød sig selv i hovedet.

Ms White og White, som afsonede en 75-årig dom og afventede en mordsag for drabet på en 58-årig kvinde, blev endelig sporet ned til Evansville, Indianamandag efter at have brugt 10 dage på flugt.

Følg de dramatiske optagelser her med denne historie fra Rachel Sharp.

Josh Marcus14. maj 2022 18:31

1652547774

Twitter undrer sig: Hvem skal spille Vicky White i tv-versionen?

Det ser ud til, at der næsten ikke går en dag, uden at en sand krimi får den førsteklasses tv-behandling fra HBOMax’s Trappen, til Hulu’s Frafaldet.

Embedsmænd er stadig ved at optrevle historien om, hvordan korrektionsofficielle Vicky White hjalp med at bryde ud af den påståede elsker Casey White fra et fængsel i Alabama, men det har ikke stoppet nogle ret makabre spekulationer online om, hvem der kunne spille Ms White i den blanke tv-dramatisering.

Nogle foreslog Charlize Theron og Adam Driver til at spille de flygtninge, mens en anden kommentator jokede, at det skulle være Patricia Arquette.

Josh Marcus14. maj 2022 18:02

1652545974

Vicky Whites begravelse er sat til lørdag i Alabama

Vicky White, kriminalbetjenten, som angiveligt hjalp med at undslippe den indsatte Casey White i Alabama, før hun tog sit eget liv under en politijagt, vil blive begravet på lørdag kl. 13 CT på en kirkegård i Lexington, Alabama.

Ud over et lille antal familiemedlemmer ved gudstjenesten, ser anonyme medlemmer af offentligheden ud til at tilbyde støtte på en online mindevæg.

“Jeg beder til, at jer alle må have den fred, der overgår al forstand,” skrev en kommentator. “Jeg er så ked af tabet af din datter, søster, ven, elskede. Jeg kendte ikke Vicky, men jeg er sikker på, at hun er i himlen og hviler i Guds arme nu.”

Josh Marcus14. maj 2022 17:32

1652544174

Hvad Casey Whites tatoveringer afslører om links til nynazistisk fængselsbande

Den fangede flygtning Casey White kan være en del af en hvid overherredømme fængselsbande kaldet Southern Brotherhood, ifølge US Marshals Service.

Under jagten på slyngelparret frigav embedsmænd fængselsbilleder af Mr. Whites tatoveringer, som var fyldt med konfødererede og nynazistiske billeder.

(US Marshals)

(US Marshals)

Josh Marcus14. maj 2022 17:02

1652542367

Hvem er Vicky White?

Et mordforsøg. Et påstået hemmeligt forhold. En multi-stats menneskejagt.

Den uafhængige‘s Rachel Sharp har alle detaljerne om den vilde historie om Vicky White og Casey White, en fængselsfunktionær og fange, der brød ud af fængslet i Alabama og gik på flugt.

Josh Marcus14. maj 2022 16:32

1652500782

Vicky White kåret som ‘årets medarbejder’ fem gange, og den skal modtage prisen igen i denne uge

Før fængselsvagten Vicky White blev anklaget for at hjælpe med at orkestrere flugten af ​​sin fængselselsker Casey White, var hun ikke kun vellidt blandt sine Lauderdale County-kolleger, men også respekteret nok til at vinde prisen “årets medarbejder” fem gange – herunder så sent som i år.

Den 56-årige kriminalbetjent blev opsporet i mandags sammen med den 38-årige kapitalmordmistænkte Casey White, som hun angiveligt var i et “særligt forhold” med i de sidste to år, hvilket bragte den 11-dages menneskejagt til en tæt.

Ms White havde vundet prisen, stemt på af sine jævnaldrende, fem gange inden for de sidste otte år, New York Post rapporteret.

“Jeg tror, ​​det viser bare den slags person, vi troede, hun var. Ingen, der arbejdede sammen med hende og kender hende, har nogensinde set noget lignende komme,” sagde Lauderdale County Sheriff Rick Singleton i et interview med Posten på onsdag.

Graziosi Graig14. maj 2022 04:59

1652495442

ICYMI: Hvordan Casey White og guard Vicky White forblev på flugt

Det hjalp ikke, at de flygtende elskere Casey White og Vicky White (ingen relation) havde seks timers forspring på retshåndhævelsen, da de holdt pause fra Lauderdale County-fængslet. Men ingen kunne have forudset, at den assisterende direktør for korrektioner af anlægget og den 38-årige hovedmordmistænkte ville være på lammet i 11 dage.

Men den landsdækkende menneskejagt fik en dramatisk afslutning i mandags med en politijagt, bilulykke og fru White, der angiveligt skød sig selv og dræbte.

Fortsæt med at læse hele historien, der beskriver nogle af de tilsyneladende forpassede muligheder, der gjorde det muligt for kriminalbetjenten og den indsatte at slippe gennem nettet i mere end en uge.

Graziosi Graig14. maj 2022 03:30

1652491842

Andragender cirkulerer til ‘Car Wash James’ for at modtage prispenge, der tilbydes for information om undslupne flygtninge

Et andragende er blevet startet for at presse retshåndhævelsen og guvernøren i Alabama til at betale op på deres belønningstilbud til “Car Wash James”, bilvaskejeren, der ringede til politiet, da han så den hovedmordsmistænkte Casey White og kriminalbetjenten Vicky White i Indiana .

US Marshal Service annoncerede en belønning på i alt 15.000 $ for information, der førte til anholdelsen af ​​White og oplysninger om fru White, og Alabamas guvernør Kay Ivey tilbød i alt 10.000 $ for tilfangetagelsen af ​​parret.

Amber Savallo, der startede andragendet, fortalte WSILTV at bilvaske-ejeren, James Stinson, skulle belønnes for sin rapport.

“Han sagde, hvis du ser noget, så sig noget, og det gjorde han. Jeg håber bare virkelig, at James kan få det fra dem, for jeg føler, at han fortjener det 100 %, sagde fru Savallo.

Graziosi Graig14. maj 2022 02:30

Leave a Comment